Pokazy na
ZOO Festiwal

Zobacz jakie pokazy zobaczysz na ZOO Festiwalu!

Pokazy w sobotę

  • Praca ze szczeniakiem, jak zacząć treningi – Hanna Łoziak i Aleksandra Musiał wraz z psami
  • Pokaz psich akrobacji – Aleks Borysewicz z Dogs Of Anarchy, trener
    i hodowca psów
  • Warsztaty socjalizacji dla właścicieli i psów – Paweł Miłosz, trener psów, spec od socjalizacji psów rodzinnych
  • Pokaz psiej obrony – Związek Kynologiczny w Polsce Oddział Sopot
  • Sokolnictwo – sokolnicza Marlena Koźmińska ze www.szponiaste.com
  • Warsztaty dla dzieci – Przygody Psa Precla, warsztaty w strefie dla dzieci 

Pokazy w niedziele

  • Pokaz psich akrobacji – Aleks Borysewicz z Dogs Of Anarchy, trener
    i hodowca psów
  • Dog frisbee i psie akrobacje- Hanna Łoziak i Border Collie Dharmy, Aleksandra Musiał i bullterier Obelix
  • Warsztaty socjalizacji dla właścicieli i psów – Paweł Miłosz, trener psów, spec od socjalizacji psów rodzinnych
  • Sokolnictwo – sokolnicza Marlena Koźlińska ze www.szponiaste.com
  • Warsztaty dla dzieci – Mój przyjaciel pies – Przygody Psa Precla, warsztaty w strefie dla dzieci

Przedstawiamy harmonogram pokazów !

Miejsca pokazów oznaczone numerami odnoszą się do mapki ZOO festiwalu, która znajduje się poniżej.

Dzień I – 30.09

Pokaz

Miejsce pokazu

Godzina pokazu

Czas pokazu

Marlena Koźlińska – Pokazy sokolnictwa

murawa

11:40 – 12:20

40 min

Przerwa

12:20 – 12:30

10 min

Krzysztof Tatar

murawa

12:30 – 13:00

30 min

Freestyle Crew – pokaz freestyle football

3

13:00 – 14:00

1 godzina

Pokaz dziergania wełny alpaczej na krosnach

29

14:00 – 14:30

30 min

Hanna Łoziak- sztuczki z psem

3

14:45 – 15:15

30 min

Przerwa

15:15 – 15:30

30 min

Paweł Miłosz socjalizacja psów (na zapisy)

3

15:30 – 16:10

40 min

Przerwa

16:10 – 16:20

10 min

Freestyle Crew – pokaz freestyle football

3

16:20 – 17:00

40 min

Marlena Koźlińska – pokazy sokolnictwa

murawa

17:00 – 17:40

40 min

Dzień II – 01.10

Pokaz

Miejsce

Godzina pokazu

Czas pokazu

Freestyle Crew – pokaz freestyle football

3

12:20 – 13:00

40 min

Marlena Koźlińska – pokazy sokolnictwa

murawa

13:00 – 13:40

1 godzina

Przerwa

13:40 – 14:00

20 min

Krzysztof Tatar

murawa

14:00 – 14:30

30 min

Pokaz dziergania wełny alpaczej na krosnach

29

15:00 – 15:30

30 min

Marlena Koźlińska – pokazy sokolnictwa

murawa

15:15 – 16:00

45 min

Hanna Łoziak- sztuczki z psem

3

15:45 – 16:15

30 min

Przerwa

16:15 – 16:20

5 min

Paweł Miłosz socjalizacja psów (na zapisy)

3

16:20 – 17:00

40 min

Mapa ZOO festiwal